Kerkdiensten

Kerkdiensten

Het gehele jaar door beginnen de diensten op zondagmorgen  om 9:30 uur, ‘s middags om 14.00 uur en ‘s avonds om 18.00 uur. Als in de morgendienst het Heilig Avondmaal gevierd wordt beginnen de middag- en avonddienst een halfuur later.

Iedereen is hartelijk welkom om de kerkdiensten bij te wonen! De zitplaatsen zijn vrij, tenzij er het plaatje “gereserveerd” op staat. Voor gasten zijn Bijbels beschikbaar en om het verloop van de dienst te volgen is er een orde van de dienst. Deze kunt u ook op deze website vinden onder het kopje “Liturgie”

Het kerkgebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een invalidentoilet aanwezig. Ook is er een ringleiding voor slechthorenden. Tijdens de ochtenddiensten is er crèche waar uw jonge kinderen welkom zijn!

Na de kerkdienst is er de mogelijkheid in een persoonlijk gesprek over de dienst na te praten. Geeft u dit alstublieft even door aan de koster.

Wilt u meer info over een kerkdienst of stelt u het op prijs dat iemand u ophaalt en met u samen de dienst bezoekt? Bel of mail ons!


Bid- en Dankdag

De jaarlijkse Biddag wordt gehouden op de tweede woensdag in maart, en op de laatste woensdag in november is de jaarlijkse Dankdag. Zowel op de Biddag als op de Dankdag worden drie diensten belegd, ‘s morgens op 9.30 uur, ’s middags om 14.30 en ‘s avonds om 18.30 uur.


Christelijke feestdagen, bijzonder diensten

De kerktijden op Oudejaarsavond, Nieuwjaarsmorgen en op de christelijke feestdagen (voor zover deze niet op een zondag vallen) worden enkele weken van tevoren op deze website vermeld. Dat geldt ook voor doordeweekse kerkdiensten en voor diensten waarin een huwelijk wordt bevestigd.