Welkom

Welkom op de site van de Israëlcommissie van Goes. Hier kunt u uw Israëlproducten bestellen. Met elke bestelling die u doet steunt u het werk onder het Joodse volk in Israël en Oost-Europa. Zoekt u een artikel en staat het er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij streven er naar dat de producten zo snel mogelijk voor u klaar staan. Wanneer zij niet voorradig zijn bij ons, kan het minimaal een week duren voor ze geleverd worden.
Op dit moment kan er nog niet online besteld worden. Mocht u een product van de site willen bestellen, neem dan contact op met een van de leden van de Israëlcommissie of via israel@gergemgoes.nl

 

 

Fietssponsortocht 100 km.

D.V. zaterdag 11 mei 2024 hopen we een fietstocht van 100 km. te fietsen op de sportieve (race) fiets. Het doel van deze tocht is het steunen van de soldatenactie van ds. en mevr. Dekker in Nazareth. De tocht zal gaan langs het Veerse Meer, over de Stormvloedkering en Zeelandbrug. Bij ongeveer 50 km. en 75 km. zal er een stop zijn waarbij er wat gegeten en gedronken kan worden. Als er tussendoor nog behoefte is om te stoppen is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Wil je meefietsen?  Geef je op via israel@gergemgoes.nl

Het is de bedoeling dat iedereen zelf voor sponsors zorgt. Er  geldt geen minimum sponsorbedrag, maar we hopen zoveel mogelijk cadeaukaarten voor de soldatenactie bij elkaar te fietsen. (één cadeaukaart kost €125,-)